Amedspor Teknik Direktörü Bakkal iddialı konuştu; ‘Şampiyonluğun en büyük adayıyız’

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal iddialı konuştu; ‘Şampiyonluğun en büyük adayıyız’
Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda oynadıkları ve 4-2 kazandıkları Etimesgut maçı sonrası yaptığı açıklama ile camiaya güven verdi.

Özel Haber-Şehmus Kızılaslan

GENÇ HAKEMLERE ÖVGÜ

TİGRİS HABER - Amedspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Bakkal, takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüdüğünü belirterek, yeşil-kırmızılı taraftarların da kendileri için itici güç olduğunu söyledi. Rehavete kapılmadan kazandıkları bu motivasyon ile kalan maçlarına çıkacaklarını ifade eden Bakkal, son 9 maçlık periyotta hakemlerin iyi maçları yönettiğine dikkat çekti. Hakemlerin tarafsız düdük çaldığını hatırlatan Bakkal, “Gelecek vadeden bu hakemlerimiz, gelecekte Türkiye liglerinde çok iyi işler yapacağına inanıyorum” dedi.

amedspor-teknik-drektoru-2.jpg

REHAVET UYARISI

Teknik Adam, ligin bitmesine 7 maç kaldığını belirterek, camiaya rehavete kapılmayın uyarısında bulundu. Etimesgut Belediyespor maçında, futbolcuların sergilediği oyundan ve elde edilen skordan memnuniyet duyduğunu anlatan Bakkal, “Ligin bitimine daha 7 maç var. Son haftalarda futbolcularla çok iyi diyalog kurduk.

amedspor-teknik-drektoru-3.jpg

Bu diyalog sayesinde futbolcu arkadaşlarım karakterlerini ortaya koyarak, hem izleyiciye hem de skora olumlu etki etmeyi başarabiliyor. Bizim mantalitemiz de zaten budur. Ama rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz.

amedspor-bakkal-3.jpgSon haftalarda iyi oynadık, ama bu güzel oyunu gelecek haftalara da taşımamız gerekir. Lig devam ediyor, maç maç gitmemiz gerekiyor. Kalan 7 maçta da iyi oynayarak, sezon sonunda şampiyonluk kupasını Diyarbakır’a getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.