Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, taraftara seslendi

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal, taraftara seslendi
Amedspor'da teknik heyet ve futbolcuların şampiyonluk izni bugün sona erdi. Yarın yapılacak kupa ve şampiyonluk töreni için hazırlıklar son aşamada.

Özel-Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor'da teknik heyet ve futbolcuların şampiyonluk izni bugün sona erdi. Yarın yapılacak kupa ve şampiyonluk töreni için hazırlıklar son aşamada. Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Bizi motive eden taraftarımıza söz verdiğimiz kupa için Diyarbakır'da toplanıyoruz, şampiyonluk emanetini teslim edeceğiz" dedi.

Bodrumda taraftar sevgisi

Amedsporlu futbolcular ve teknik heyet, yarın yapılacak kutlamalar için Şehmus Özer tesislerinde bir araya gelecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal, Amedspor büyük bir kulüp. Biz de bunun farkında olduğumuz için zaten başarı geldi” dedi. Taraftarlara söz verdikleri gibi şampiyonluk kupasını teslim edeceklerini söyleyen Bakkal, şöyle dedi; "Sezon boyunca çok stresli zamanlar yaşadık. Tabi bunların hepsi güzel mücadele örneğiydi. Yönetim, teknik heyet, kulüp çalışanlarımız ve cefakar taraftarımız sezon boyunca gece gündüz demeden, her zaman bize destek oldu. Camia olarak kenetlendik ve başarı kaçınılmaz hale geldi. Cuma günü kupayı almak üzere Diyarbakır'da toplanıyoruz. Futbolcu kardeşlerim de gelecek, hepimiz bir bütün olarak Cumartesi günü kupayı havaya kaldırmak için sabırsızlanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.