Amedspor Teknik Direktörü Bozkurt: Başarı taraftarın

Amedspor Teknik Direktörü Bozkurt: Başarı taraftarın
Amedspor, üst üste aldığı galibiyetlerle lider olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Naci Sapan

TİGRİS HABER - Amedspor, üst üste aldığı galibiyetlerle lider olmanın haklı gururunu yaşıyor. En yakın takipçisi Isparta 32Spor’u 2-1 mağlup eden Amedspor, rakipleriyle puan farkını açtı, aynı zamanda namağlup ünvanını da sürdürdü. Teknik direkt Serdar Bozkurt, “Galibiyetlerin, başlarının mimarı taraftarlar”dedi.

Taraftarların da desteğini alarak üst üste oynadığı karşılaşmalarda şimdiye kadar istikrarlı bir tablo ortaya koyan Amedspor, 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan topladı. En yakın takipçisi Isparta 32Spor’u mağlup ederek, şampiyonluk hedefine yenilgisiz ilerleyen Amedspor, 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşacak. Amedspor, Pazar günü oynayacağı bu maç için yarın hazırlıklarına başlayacak.

“Taraftarın büyük etkisi var''

Lider Amedspor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, Isparta 32 galibiyetini tarafta desteğiyle aldıklarını söyledi. Serdar Bozkurt, rakip Isparta 32'nin çok genç oyunculara sahip dinamik bir takım olduğunu belirterek, şöyle dedi;

''Maçın ilk bölümünde iyi değildik, bocaladık. Topa sahip olunca iyi oyun sergileyip, golü bulduk. İkinci yarıda farkı 2’ye çıkaramayınca rakip ataklarını çoğalttı, ardından eşitliği sağladı. Ancak oyunu ve direncimizi kaybetmedik. Oyundan kopmadık bunda seyircinin büyük etkisi var. Taraftar çok iyiydi.

Diyarbakır'a gelen takımlar bu sahada taraftarımızdan dolayı daha dirençli bir şekilde bir oyun sergiliyor. Galibiyet de taraftarın büyük etkisi var'. Bu takımada bu taraftar yakışıyor. Rakip çok motive oluyor. Sabırlı oyunla maçı kazanmamız gerektiğini oyuncularıma söylüyorum. Onlar da uyguluyorlar.''

Sportif direktör Yiğiter: Mutluyuz

Amedspor sportif Direktörü Murat Yiğiter, rakibin çok iyi mücadele ettiğini belirterek, ''Liderliğimizi sürdürmek istiyorduk. Seyircimiz müthiş. Sedar Bozkurt hocamız ve oyuncularımız çok iyi performans gösterdi. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Başkanımız Aziz Elaldı ve yönetim kurulu arkamızda. Seyircimizden desteğini sürdürmesini istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.