Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal; ‘Kalan maçlar final gibi’

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal; ‘Kalan maçlar final gibi’
Saha ve seyircisi önünde Uşakspor karşısında 8-0’lık net galibiyet elde ederek, lider Iğdırspor ile arasındaki puan farkını 2’ye indiren Amedspor, kalan maçlarını final havasında oynayacak.

TİGRİS HABER - Teknik direktör Mesut Bakkal, ciddi bir sürece girdiklerini, küçük, büyük maç kalmadığını, bütün maçlarının final maçı olacağını söyledi.

amedspor-lider-arasinda-1.jpg

Uşakspor’u 8-0 gibi büyük bir farkla yenerek ligde 50 puana yükselen ve ikinci sıraya yükselen Amedspor, Iğdır spor ile arasında tek maçlık puan farkını kapatmak için planlar yapıyor. Amedspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Derince maçı hazırlıklarını yapmaya başladı. Bir günlük dinlenmenin ardından yarın topbaşı yapacak olan Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, Uşak maçını unuttuklarını, çünkü bu maçın kendileri için ölçü olmadığını ifade etti. Bakkal, “Transferin son gününde apar topar çıkıp gelmişler, sabaha doğru otobüsle geldiler. O nedenle bu maçı ölçü görmüyoruz, önümüzdeki maçların hesaplarını yapıyoruz” dedi.

amedspor-lider-ara-2.jpg

‘Kalan maçlar final, rakipler finalisttir’

Mesut Bakkal, kalan maçlarının final, rakiplerini de finalist olarak göreceklerini ifade ederek şöyle dedi;

“Bizim için her maç derbi ve final mücadelesidir. Futbolcularıma da bunu aşıladım. Bunun bilincinde sahaya çıkıp aynı disiplin ve ciddiyet oynamalarını dile getirdik. Çocuklarda sahada oynanması gerektiği gibi oynadılar ve farklı kazanmasını bildiler. Tabi ki ileride bu almış olduğumuz farklı skor bize Avantaj ve averaj sağlayacaktır. Bu maç dediğim gibi bizim için bir ölçüt değil, bu maçı geride bıraktık. Bu muhteşem taraflarımız bizi yine yalnız bırakmadı. Arkamızdaki bu gücü de alarak bu maçı kazanmasını bildik. Her zaman bu taraftar buraya gelen rakiplere sahayı dar eder. Onun için sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bugün Sporcularımıza bir günlük dinlenme verdik. Yarın top başı yapıp deplasmanda oynayacağımız zorlu Derince spor maçı hazırlıklarımızı yapacağız, tüm maçlar artık bizim için zorlu ve ciddi olacak, ligde rakiplerimizin berabere kalması bizim için büyük bir avantaj oldu, liderle aramızda iki puanlık tek maç kaldı. Bunu da değerlendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.