Amedspor, yenilgisiz ‘yola devam’ dedi

Amedspor, yenilgisiz ‘yola devam’ dedi
En yakın takipçisi Isparta 32Spor’u 2-1 mağlup eden Amedspor, rakipleriyle puan farkını açtı. Üst üste 7.galibiyetine ulaşan Amedspor, namağlup ünvanını da korumasını bildi.

TİGRİS HABER - 2.Lig Kırmızı Grup’ta gecenin heyecanı Diyarbakır’da yaşandı. TRT Kurdi’de canlı olarak yayınlanan maçta lider Amedspor, haftaya ikinci sırada giren Isparta 32Spor karşısında galip gelerek çok kritik 3 puanın sahibi oldu. 25 puana ulaşan Amedspor, en yakın takipçisiyle olan puan farkını 4’e çıkardı.

whatsapp-image-2023-10-22-at-21-19-35-1.jpegBüyük bir heyecana sahne olan maçta ilk gol 28.dakikada Gökhan Alsan’dan geldi. Kaptan, Berk İsmail’in asistinde Amedspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Galibiyet Penaltı Golüyle Geldi
İkinci yarıya iyi başlayan Isparta 32Spor oldu ve Caner Koca beraberlik golünü kaydetti.

whatsapp-image-2023-10-22-at-21-19-35.jpegİki takımın da kazanmak için tüm gücünü ortaya koyduğu maçta galibiyet golü 85.dakikada geldi. Oktay Aydın’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunu kaptan Gökhan Alsan gole çevirdi. 2-1.

Amedspor, gelecek hafta 28 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşacak.

Geride kalan 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan toplayan Amedspor, yoluna yenilgisiz devam ediyor. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.