Amedspor Yollarını Ayırdı, Futbolcular Sitem Etti

Amedspor Yollarını Ayırdı, Futbolcular Sitem Etti
Amedspor, kalan maçlarda Play-Off iddiası kalmadığı için 6 futbolcu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Bu futbolcular da kendilerine haksızlık yapıldığını dile getirerek yönetime sitem etti.

Tigris Haber- Kimler Takımdan Ayrıldı?

Amedspor yönetiminin açıklamasında,”Teknik heyetimizin kalan 8 lig maçında genç sporcularımıza daha fazla forma şansı tanımak ve gelecek sezonun kadro yapılanması için alınan kararın ardında bazı sporcularımız ile yolların ayırma gerekliliği doğdu.

amedspor-yollarini-ayirdi,futbolcular--sitem-etti-(2).jpg

Bu doğrultuda sporcularımızdan Volkan Geyik, Barış Ataş, Muhammet Yılmaz, Ömer Karancı, Gürkan Alver ve Umut Koçin ile karşılıklı görüşülerek kendileriyle yollarımız ayrılmıştır.

Adı geçen sporcularımıza Amedspor’a vermiş oldukları emekler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.”  ifadelerine yer verildi.

Ayrılan Futbolculardan Karara Tepki

Yönetimin kararına ayrılan futbolculardan tepki geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ömer Karancı, kendilerine haksızlık yapıldığına dikkat çekerek ligin bitimine 2 ay kala böyle bir karar verilmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Umut Koçin ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ayrıldığını açıkladı ve taraftarlarla vedalaştı.

 

6 Genç Futbolcu Maç Kadrosunda

Öte yandan Amedspor’un 2-1 kazandığı Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında 18 kişilik kadroda 6 genç futbolcu yer aldı. Bünyamin Yürür ve Ferat Yaşar 11’de forma giyerken, Salih Demircan, Samet Yıldız, Ali Gaffar İçöz ve Berat Han ise yedekler arasında yer aldı. Bu isimlerden Berat Han ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Genç Muhammed Eren Milli Takımda

Son dönemlerde alt yapıya ve genç futbolculara verdiği önemle dikkat çeken Amedspor’a iyi bir haber de milli takımdan geldi. İki hafta önce Amedspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Muhammed Eren, U14 Milli takımına seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum