Amedspor yönetimi Diyarbakır Valisi'ni ziyaret edip destek istedi

Amedspor yönetimi Diyarbakır Valisi'ni ziyaret edip destek istedi
Amedspor'un yeni seçilen Başkanı Ali Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti

Tigris Haber- Amedspor'un yeni seçilen Başkanı Ali Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Amedspor Başkanı Ali Karakaş, Yönetim kurulu üyeleri Aziz Elaldı, Bülent Oğuz, Hediya Atay ve Sevim Vural Vali'yi ziyaret eden heyette yer aldı.

Amedspor yönetimi Vali'den başta stad olmak üzere birçok konuda destek talebinde bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yeni Diyarbakır Stadı başta olmak üzere birçok konuda destek isteyen yönetimimizin Sayın valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ile yaptığı görüşme olumlu geçti. Güzeloğlu, görüşmede yeni göreve gelen yönetim kurulumuzdan birçok ismi yakinen tanıdığını ve Amedspor için her anlamda yardımcı olacağını belirtti.

amedpsor-2.jpg
Güzeloğlu, ayrıca yeni Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak maçlarda kadın taraftarların maçları izleyebilmesi için yönetim kurulumuzdan kolaylık sağlanmasını istedi. Yönetim kurulumuz da vali Güzeloğlu'na bölgemizde kadın taraftarı stadyuma çekebilen yegane kulüp olduğumuzu ve bundan sonra daha çok kadın taraftarın maça gelmesini sağlamak için çaba sarf edeceğini iletti.

Kulüp başkanımız Ali Karakaş ziyaretin sonunda Hasan Basri Güzeloğlu'na isminin yazılı olduğu 21 numaralı Amedspor forması hediye ederek hatıra fotoğrafı çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.