Amedspor, Kastamonu’ya özel uçakla gidiyor

Amedspor, Kastamonu’ya özel uçakla gidiyor
Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'da lider konumunda bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor Yönetimi, Kastamonu daplasmanı için özel uçak kiraladı.

Şeyhmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Lig Kırmızı Grup'da lider konumunda bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor Yönetimi, Kastamonu daplasmanı için özel uçak kiraladı. Yeşil kırmızılı kulüp yöneticileri, basın ve Amedspor'a katkı sunan iş insanlarının Kastamonu'ya götüreceği öğrenildi.

Kırmızı Grup'ta kedi saha ve seyircisi önünde Pazar günü İnegölspor'u sağanak yağış altında oynadığı karşılaşmada 5-2 gibi net bir skorla yenen Amedspor'da, yeşil-kırmızılı futbolculara bugün izin verildi. Kastamonuspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak Yeşil Kırmızılı kulubün yönetiminden, camiaya maç öncesi büyük jest geldi. Kulüp yönetimi maç için özel uçak kiralayacağı öğrenildi. Uçak ücretinin ise Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yönetim kurulu tarafından karşılanacağı öğrenildi.

Yeşil kırmızılı spor kafilesi, başkan ve yönetim kurulu, basın mensupları ve talep edilmesi halinde Amedspor'a destek veren sivil toplum örgütü temsilcileriyle üyeleri özel uçakla Kastamonu'ya götürülecek. Yeşil kırmızılı kafile ve basını taşıyan özel uçak, Cumartasi günü Diyarbakır'dan kalkacak. Amedspor yönetiminin kiralayacağı özel uçağa, spor alanında görev yapan, Amedspor'un maçlarını takip eden, yazan foto muhabirleri, yazar ve çizerleriyle birlikte, Amedspor'a katkı sunan iş insanları yer alacak.

Amedspor, grubunda 74 puanla lider durumda bulunurken, rakibi Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum