Amedspor, zirvede ‘bende varım’ dedi! 3-1

Amedspor, zirvede ‘bende varım’ dedi! 3-1
Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Sarıyer’i 3-1 yenerek, çok önemli bir galibiyet aldı. 20 bin civarında taraftarın izlediği maçta AMEDSpor aldığı galibiyet ile puanını 40’a çıkararak, zirve yarışına devam etti.

TİGRİS HABER - Mücadele ettiği Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta son maçlarda aldığı mağlubiyet ile beraberliklerle zirve yarışından kopan Amedspor, Sarıyer’i konuk etti.

Atatürk Stadyumunda saat: 14.00’da başlayan karşılaşmayı 20 bin’e yakın taraftar izledi. Hakemin başlama düdüğü ile atağa geçen Amedspor ilk golünü ilk yarının 19. Dakikasında Veli Çetin ile buldu.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Amedspor, ikinci yarıya başlarken galibiyeti koruyamadı. Sarıyer ikinci yarıda aradığı beraberlik golünü 53’üncü dakikada Umut Bulut’un golüyle buldu.

Beraberliğin ardından taraftarının desteğini arkasına alan Amedspor, ikinci ve öne geçen golünü 73. Dakikada Berk İsmail Üstün ile buldu. Rakibine oranla iyi bir mücadele sergileyen Amedspor, dakika 79.’da Çekdar Orhan ile bularak, 3-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma AmedSpor’un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Rakip takım Sarıyer’i 3-1 yenerek, çok önemli bir galibiyet alan Amedspor, puanını 40’a çıkararak, zirve yarışında bende varım dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.