Amedspor’a bir destekte tabip ve eczacı odasından

Amedspor’a bir destekte tabip ve eczacı odasından
Diyarbakır'da faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları, Amedspor'a destek için başlattıkları randevulu destek programlarına devam ediyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Dün akşam Diyarbakırlı kadınlardan sonra Diyarbakır Tabip Odası ve 11. Eczacılar Odası başkan, yönetim ve üeyeleri, Amedstore mağazasına gelerek, alış-veriş yaparak, Amedspor'a katkıda bulundu.

amedspor-eczacilar-tabip-odasi-1.jpeg

Ceylan-Karavil AVM'de bulunan Amedstore mağazasına gelen Diyarbakır Tabib Odası Başkanı Dr. Elif Turan ve yönetim kurulu üyeleri ile Diyarbakır 11'nci Bölge Eczacılar Odası Başkanı Ahmet Turgay Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli ürünleri satın alarak destekte bulundu.

"Desteğimiz dün de vardı, yarın da olacak"

Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Dr. Elif Turan Amedspor'a destek için geldikleri Amedstore mağazasında yaptığı konuşmada, Amedspor'un hem kentin, hem de halkın takımı olduğunu belirterek, "Sivil toplum kuruluşlarının, odaların destek vermeleri çok önemli ve anlamlıdır. Amedspor'a her zaman destek vermeye hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Dün tribüne gelerek destek olduğumuz gibi bugün de buraya Amedstore gelerek alış verişimizi, formamızı, atkımızı alarak küçük de olsa desteklerimizi, üyelerimiz ile birlikte sunmaya devam edeceğiz" dedi.

amedspor-eczacilar-tabip-odasi-2.jpeg

"Amedspor Dünyanın en önemli kulübüdür"

Diyarbakır 11'nci Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Ahmet Turgay Yaşar ise, Amedspor'un bölgenin ve Dünyanın en önemli spor kulüpleri arasında ve Türkiye liglerindeki en büyük 4'ncu kulübü olduğunu savunarak, "Amedspor bu sezon hem halkıyla, yönetimiyle, teknik heyetiyle, sporcusu ve muhteşem taraftarlarıyla birlikte büyük oluşum ve organize olması sonucunda bu başarıyı yakaladı. Bu çok önemli. Kalan son 6 haftayı çok iyi değerlendirerek özlenen o şampiyonluk kupasını Diyarbakır’a getireceklerine inanıyoruz. Biz de üstümüze düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Eczacılar odamızın duyarlı üyeleri, her zaman Amedspor maçlarını izlemeye gittikleri biliyorum. Gittikleri maçtan çektikleri videoları gruplara atıklarını görüyorum. Amedspor'a destek kampanyası çağrımıza duyarsız kalmadıklarından dolayı kendilerine de ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

amedspor-eczacilar-tabip-odasi-4.jpeg

Diyarbakır Tabip Odası ve 11. Eczacıları Odası başkan ve yönetimine teşekkür eden Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı da, son günlerde sportif başarının yanında, taraftarların ve sivil toplum kuruluşlarının hem stadyuma gelerek hem de Amedspor armalı ürünleri alarak verdikleri katkının unutulmayacak bir anlamı olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.