Amedspor’a iş dünyasının desteği sürüyor

Amedspor’a iş dünyasının desteği sürüyor
Amedspor'a randevulu destek kampanyasında dün akşamın son konukları, Güneydoğu Sanayici İş Adamları Derneği (GÜNSİAD) ve Diyarbakır İş İnsanları Derneği (DİSİDER) başkanı ve yönetim kurulu üyeleri oldu.

Şehmus KIZILASLAN - Özel

TİGRİS HABER -Dün akşam saat 21.00'da Ceylan-Karavil AVM'nin 2'nci katında bulunan Amedstore mağazasına gelen GÜNSİAD Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu ve yöneticiler ile, DİSİDER Başkanı Şeyhmus Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı tarafından karşılandı. İş insanları, daha sonra mağazayı dolaşarak, yeşil kırmızılı armalı ürünleri incelemeye başladı. Alış-veriş yapan iş adamları, daha sonra açıklama yaptı.

is-insanlarindan-amaedpora-destek-1.jpgGÜNSİAD Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, Amedspor Kulübünün şampiyonluk yolunda çok önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, "Bu yolda Amedspor'u ve yöneticilerini yalnız bırakmak istemedik. Üstümüze düşen neyse yapmaya hazırız.

is-insanlarindan-amaedpora-destek-3.jpgKentimizin güzide takımı Amedspor'un aldığı ve alacağı başarılara kentli vatandaşlarımızı da ortak etmek adına başlatılan bu destek kampanyası çok önemlidir. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticileri kutluyoruz" dedi.

is-insanlarindan-amaedpora-destek-2.jpgDİSİDER Başkanı Şeyhmus Akbaş da yaptığı kısa konuşmada, Amedspor'un grubunda lider olduğunu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu hatırlatarak, "Umarım sezon sonunda şampiyonluk kupasını Diyarbakır'a getirirler. Futbolcuları ve kulüp başkanı ve yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.