Amedspor’a kayyum şoku: Elektrik ve doğalgaz paranızı verin

Amedspor’a kayyum şoku: Elektrik ve doğalgaz paranızı verin
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyumun, Amedspor tesislerinin doğalgaz, elektrik ve suyunu kesme kararı aldığı iddia edildi.  Olayı doğrulayan Amedspor Asbaşkanı İhsan Avcı, “Bugüne kadar protokol gereği alınmıyordu. Böyle bir şeyin doğru olmadığına inanmak istiyoruz” dedi.

TİGRİS HABER- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor’a elektrik, doğalgaz ve su parası şoku. İddiaya göre, bugün Amedspor tesislerine giden Büyükşehir Belediyesi personeli, ”Bundan sonra belediye doğalgaz, elektrik ve su ödemesini yapmayacak. Giderleri kendiniz ödeyin" denildi. Bu girişim Amedspor’da şok etkisi yarattı.

Amedspor sahipsiz değil

Gazetemize konuşan Amedspor Asbaşkanı İhsan Avcı olayı doğruladı. Amedspor’un bölgenin en büyük takımı olduğunu dile getiren Avcı, “Amedspor Türkiye’de en çok taraftarı olan 5 takımdan biri. Amedspor ile yapılan protokol gereği elektrik, doğalgaz ve su parası alınmıyordu. Büyükşehir Belediyesine düşen bu protokolü sürdürmek. Dünyada ve Türkiye’de milyonlarca taraftarı olan bir kulübe bunun yapılmasını doğru bulmuyoruz. Durup dururken neden böyle bir karar alınıyor. Biz bunun altından farklı şeyler ararız. Belediyenin amacı kent gençliğine sporu sevdirmek. Amatör branşlarda mücadele eden yüzlerce oyuncumuz var. Bunların hepsi bu karadan etkilenecek. Biz böyle bir şeyin doğru olmadığına inanmak istiyoruz. Herkes şunu bilsin Amedspor sahipsiz değil.  Amedpor bu kentin en büyük aynasıdır. Her yerde kentimizi temsil ediyoruz. Kentteki tüm takımlar belediyeden destek alırken, biz destek almıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum