Amedspor’a sinema motivasyonu

Amedspor’a sinema motivasyonu
Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı  ‘Müslüm ‘  filmini sinemada izleyen Amedspor’lu futbolcular duygu dolu anlar yaşadı.

Takıma olan destek artarken, idman sonrasında futbolculara bir esnaf tarafından tatlı ikram edildi. Şimdi tüm gözler Pazar günkü Eyüpspor maçında.

Birlikte Sinema İzleme Keyfi

Arka arkaya gelen maçlar ve idman programları nedeniyle yoğunluk yaşayan Amedspor’da yönetim, bu yoğunluğun getirdiği yorgunluğu atlatmak için takımı sinemaya götürdü. Teknik heyet ve futbolcular, merhum şarkıcı Müslüm  Gürses’in hayatının anlatıldığı  ‘Müslüm’  filmini sinemada beraber izleyerek duygu dolu anlar yaşadı. Futbolcular, filmden çok etkilendiklerini dile getirdiler.

amedspor’a--sinema--motivasyonu..7777...jpg

Esnaftan Tatlı İkramı

Bu arada Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda Eyüpspor’la karşılaşacak olan Amedspor’da maçın hazırlıkları devam ederken, idmanı ziyaret eden ‘Dayıoğlu Künefe’  çalışanları, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti.

Eyüpspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Amedspor, Pazar günkü mücadele için kendi tesislerinde kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.