Amedspor’da Erkan Sasa sahalara döndü

Amedspor’da Erkan Sasa sahalara döndü
Ligin 26’nci haftasında Derincespor maçı öncesi şut antrenmanında sakatlanan ve takımdan 4 ile 5 hafta uzak kalması beklenen, sol bek oyuncusu Erkan Sasa, iyileşerek sahalara döndü. Genç oyuncu, Arnavutköyspor kadrosunda yer aldı.

Özel Şehmus Kızılaslan

Alternatif tedavi ile 20 gün sonra sahalara döndü

TİGRİS HABER - 20 yaşındaki genç sporcu Erkan Sasa’nın yaklaşık 20 gündür iyileşmesi için seferber olan, Amedspor’un doktoru Hakan Tekin, Fizyoterapist İbrahim Eren ve Masör Yılmaz Şenci ile birlikte yapılan organik ve alternatif ve modern tıp tedavisiyle 20 günde iyileşme sağladılar.

amedspor-sasa-1.jpg

Doktor Hakan Tekin, “Futbolcumuz Derince maçı öncesi şut idmanında sakatlandı. Hastanede çekilen MR ve ayrıntılı tetkikler sonrası sağ ön uyluk bölgesinde yaklaşık 8 cm boyutunda bir yırtık tespit edildi. Tedavi sürecini 3 aşamalı gerçekleştirdik. Öncelikli olarak yırtık yerde ki ağrı, kanama ve ödem için alternatif ve modern tıp teknikleri kullandık. Bitkisel ilaçlar, ödem gidericiler, soğuk uygulama ile yaralı bölgeyi koruma altına aldık. Kendi kanından elde edilen, hücre yenileyici ajanlarla, yara bölgesindeki yırtık ve kanamayı kontrol altına alarak ilk aşamayı tamamladık” dedi.

amedspor-sasa-2.jpg

Tekin tedavinin 2. Aşamasında ise Fizyoterapist İbrahim Eren ve Masör Yılmaz Şenci eşliğinde derin masaj, kas güçlendirme ve uzatma egzersizleriyle iyileşme süresini tamamladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum