Amedspor’da Erzincanspor hazırlığı başladı

Amedspor’da Erzincanspor hazırlığı başladı
Deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u 4-2 gibi net bir skorla devirerek liderliğini sürdüren Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Erzincanspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal, başarının tesadüfi olmadığını söyledi.

Özel Haber-Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2’nci Ligi Kırmızı Gurup’ta liderliğini sürdüren Amedspor, Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Erzincanspor maçı hazırlıklarına başladı. Amedspor’un başarılı teknik direktörü Mesut Bakkal, elde ettikleri başarıyı Erzincanspor önünde de sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek, “Moral motivasyonumuz üst düzeydi. Bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Deplasmanda oynadıkları ve 4-2 kazandıkları maçın ardından kente dönen Amedspor’da yüzler gülüyor. Deplasmanda kazandıkları maçın ardından Pazartesi gününü dinlenerek geçiren yeşil kırmızılı ekip, teknik direktör Mesut Bakkal öncülüğünde Pazar günü oynayacakları Erzincanspor maçı hazırlıklarını başlattı.

Futbolcuların moral ve motivasyonlarının da üst düzeyde olduğu görülen idmanlarda, takımın toplu haldeki neşesi dikkatlerden kaçmadı.

Bakkal “Bu başarı tesadüf değil”

Erzincanspor maçı hazırlıklarına neşeli başladıklarını belirten Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, geldiği günden beri oluşturdukları şablon doğrultusunda futbolcuların her hafta üzerine ekleyerek daha üst seviyeye çıktıklarını söyledi. Elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını savunan Bakkal, “Geldiğimiz günden beri kafamda oluşturduğum bir şablon vardı. Futbolcu kardeşlerim dediklerimizi harfiyen uygulamaya çalışıyor. Camiada bir inanç oluştu. Biz de takımı bir bütün olarak düşündüğümüz için başarı kaçınılmaz oluyor” diye konuştu.

Taraftarlar desteği oyuncular için itici güç

Taraftar desteğinin futbolcular üzerinde pozitif yönde etki yaptığını hatırlatan Bakkal, “Taraftarlarımızın bize inanılmaz desteği var. Taraftarımızın desteği, oyuncuyu motive etmede ve maçı kazanmada, daha iştahlı oynamamızda çok büyük etken. Daha da büyük coşkuyla hiçbir maçı ayırmadan destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten taraftardan çok memnunum. Hem deplasmanda olsun, hem içeride olsun bizi iyi yönde motive eden en büyük etken. Onun için de biliyorum inanılmaz bir destekleri var, hazırlanıyorlar daha da fazla coşku, hep beraber kazanalım diyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.