Amedspor’da Eyüp Alarmı

Amedspor’da Eyüp Alarmı
Son 3 maçında galip gelemeyen Amedspor,Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Eyüpspor’u gözüne kestirdi. Teknik Direktör Taşkın,bu haftadan itibaren çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

 

Önemli Bir Hafta

2.Lig Kırmızı Grup’ta son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan kaybeden,lider Keçiörengücü’nün 7 puan gerisine düşen Amedspor, bu haftadan itibaren çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 4 puanı olan Eyüpspor’la 1 Ekim Pazar günü İstanbul’da karşılaşacak olan Amedspor, hazırlıklarını 3 puan hedefiyle sürdürüyor.  Takımda cezalı futbolcu bulunmazken,sakatlığı bulunan Timur ve geçen hafta kadroya alınmayan Emin ve Abdullah Topkara’nın durumu Cuma günü belli olacak.

Taraftar Yasağı Yok

Teknik Direktör Taner Taşkın,bu haftadan itibaren çıkışa geçmeyi planladıklarını söyledi. Taşkın,”Şu an istediğimiz yerde değiliz. Aldığımız sonuçlar takımımızın kapasitesini yansıtmıyor. Bir an önce çıkışa geçmek istiyoruz. Seri galibiyetler hedefliyoruz. Bu aşamadan sonra her rakibi ciddiye almak zorundayız. Eyüpspor maçına mutlak galibiyet amacıyla hazırlanıyoruz” dedi.

Bu arada Eyüpspor maçı için şu ana kadar Amedspor taraftarına yasak gelmediği bildirildi. Maçın yapılacağı stat da bugün belli olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.