Amedspor’da hedef 30 bin taraftar!

Amedspor’da hedef 30 bin taraftar!
Trendyol 1. Lig’de Play-Off mücadelesi veren Amedspor, iç saha maçlarında taraftar desteğini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Kulüpten alınan bilgilere göre, bilet ve kombine satışlarına taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Amedspor’un yaklaşan iç saha maçları için şu ana kadar 16 bin 500 bireysel bilet satışı gerçekleşti. Sezon başından bu yana satılan yaklaşık 4 bin kombine bilet de hesaba katıldığında, tribünlerde şimdiden 20 binin üzerinde taraftarın yer alması kesinleşti.

Kulüp yetkilileri, maç gününe kadar ilginin artarak devam etmesini bekliyor. Hedeflenen 30 bin taraftar barajına adım adım yaklaşıldığı belirtilirken, tüm tribünlerin maç saatine kalmadan dolmasının sürpriz olmayacağı ifade edildi.

Taraftarın bu büyük desteğiyle Amedspor, hem sahada güçlü bir atmosfer oluşturmayı hem de Play-Off yolunda moral kazanmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.