Amedspor’da hedef, tur atlamak

Amedspor’da hedef, tur atlamak
Amedspor Play-Off yolunda çok önemli bir başarıya imza attı. İlk maçını deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile oynayan Amedspor, karşılaşmadan 0-0 berabere ayrılarak rövanş için önemli bir avantaj elde etti.

Norşin Öncel

TİGRİS HABER - Tarsus’tan 0-0 berabere dönen Amedspor kentte taraftarca büyük coşku ile karşılandı. Önemli maçın ardından dinlenmeye çekilen Amedsporlu futbolcular, hazırlıklarını Pazartesi için yapmaya başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu ile rövanş oynayacak olan Amedspor, bu maçtan mutlaka galip ayrılarak tur atlamak istiyor. 

Avantaj elde etti

Pazartesi günü saat 20.00’da Arena stadında Tarsus İdmanyurdu ile ilk maçın rövanşı için sahaya çıkacak olan Amedspor’lu futbolcular, taraftar desteği ile bu maçı kazanmak arzusunda olduklarını belirttiler. İlk maçta 0-0 berabere kalarak büyük avantaj elde eden Amedspor’un bu maçtaki tek hedefi, sahadan galip ayrılarak tur atlayan taraf olmak.

Taraftarımıza güveniyoruz

Amedspor As Başkanı Cahit Akın, Tarsus deplasmanından avantajla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Tüm oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz. Önceki gün zorlu bir deplasmandan avantajlı döndük. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz 1. Lige yükselme yolunda bizleri bir kez daha umutlandırdı. Yönetim olarak umutlarımızı hep diri tutacağız. Çünkü takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. En önemlisi taraftarlarımız güveniyoruz. Bu kent, bu şehir bir üst ligi fazlasıyla hak ediyor. İnşallah bu kente ve taraftarımıza 1. Lige çıkarak başarıyı hediye etmiş oluruz. ” dedi.

akin-tigris.jpg

Amedspor As Başkanı Cahit Akın

Hedefe ulaşmamızın en büyük pay sahibi taraftarımızdır

Akın, Pazartesi günü oynanacak maç öncesi taraftara şu çağrıda bulundu, “Sezon boyunca bizi yalnız bırakmayan kıymetli taraftarlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Hedeflerimize ulaşmamızın en büyük pay sahibi şüphesiz taraftarımızdır. Taraftarımızın Pazartesi günü bizi yalnız bırakmayacağından şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum