Amedspor’da Kamp Bitiyor

Amedspor’da Kamp Bitiyor
Amedspor, bugün Darıca Gençlerbirliği ile yapacağı son hazırlık maçı ile devre arası kamp çalışmalarını tamamlayacak. Teknik heyetin üç gün izin vereceği takım Pazartesi Diyarbakır’da toplanarak Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Tigris Haber-Samsunspor maçını gece oynama talebi Karadeniz ekibinin kabul etmemesi üzerine gerçekleşmedi. Amedspor-Samsunspor maçı 20 Ocak Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.

İki Hazırlık Maçını da Kazandı

Amedspor, iki etap halinde gerçekleştirdiği devre arası kamp çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi.Daha önce hazırlık maçlarında Payasspor’u 2-0  yenen Amedspor,BAL ekibi Siirt Özel İdarespor’u da Umut Koçin,Volkan Geyik ve Yiğitcan Gölboyu’nun golleriyle 3-2 mağlup ederek hazırlık maçlarında 2’de 2 yaptı. Amedspor, son hazırlık maçında bugün 2.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Stoper İçin Arayışlara Devam

 Yarın takıma izin verilecek. 14 Ocak Pazartesi günü Diyarbakır’da toplanacak olan Amedspor, 20 Ocak Pazar günü Samsunspor’la kendi sahasında yapacağı ikinci yarının ilk maçı için hazırlıklara başlayacak.

Transferde şu ana kadar Osmanlıspor’dan forvet Furkan Yaman’ı transfer eden ,kampa götürdüğü  Bağlar Belediyespor’dan Abdullah Bal ve Yolspor’dan Bünyamin’i de sözleşme yaparak kadrosuna katmayı planlayan Amedspor, bir stoper transferi için ise arayışlarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.