Amedspor’da korkulan olmadı

Amedspor’da korkulan olmadı
PFDK, Afjet Afyonspor karşılaşmasındaki saha olaylarından dolayı Amedspor’a 6 bin TL  para cezası verdi. Kötü tezahüratlar için ise eylemin ilk kez gerçekleşmesinden dolayı kulübe ihtar verilmesi kararlaştırıldı.

Kulübe Verilen Cezalar Açıklandı

Afjet Afyonspor maçındaki olaylardan dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Amedspor’la ilgili kararlar açıklandı.

PFDK, Afjet Afyonspor karşılaşmasındaki saha olaylarından dolayı Amedspor’a 6 bin TL  para cezası verdi. Kötü tezahüratlar için eylemin ilk kez gerçekleşmesinden dolayı kulübe ihtar verilmesi kararlaştırıldı.

A.Afyonspor maçında kırmızı kart gören Muhammed Burak Taşdemir ve antrenör Mesut Önal’a da 3’er maç men cezası verildi.

İşte PFDK’nın Gerekçeli Kararı

PFDK’nın açıklamasında,”17.11.2019 tarihinde oynanan Afyonspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü kaleci antrenörü Mesut Önal'ın, akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü kaleci antrenörü Mesut Önal'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü sporcusu Muhammed Burak Taşdemir'in, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 3.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına karar verilmiştir.”denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.