Amedspor’da Manisa alarmı!

Amedspor’da Manisa alarmı!
Amedspor Teknik Patronu Sertaç Küçükbayrak, ligin son sırasında yer alan Manisaspor’un çok gol atan bir takım olduğuna dikkat çekerek dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Küçükbayrak,”Kolay maç ve çantada keklik rakip yoktur. Manisaspor’u yenmek için çok iyi ve dikkatli olmak zorundayız” dedi.

Amedspor, Pazar günü kendi sahasında Manisaspor’la yapacağı 2.Lig Beyaz Grup 6.hafta maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Talaytepe’deki kulüp tesislerinde yapılan çalışmada hafif sakatlıkları bulunan  Mehmet Sıddık İstemi, Oğuz Çetinkaya, kaleci Erdi Yokuşlu ve Burak Taşdemir takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Patronu Sertaç Küçükbayrak,ligin son sırasında yer alan Manisaspor’un çok gol atan bir takım olduğuna dikkat çekerek dikkatli olmaları gerektiğini söyledi,oyuncularına bu konuda uyarılarda bulundu.

“Manisaspor Kolay Rakip Değil”

Küçükbayrak,” Manisaspor transfer yasağı olan bir takım. Puan silme cezası alan ve son sırada yer alan bir ekip ancak maçlarına baktığımızda gol sorunu yaşamayan tehlikeli bir takım görüntüsü çiziyor.Kolay maç yoktur. Manisaspor maçı üst sıralarda kalma adına önemli bir maç. Bu maçı kazanmak için çok iyi mücadele etmeliyiz” dedi.

Takımla ilgili değerlendirmelerde bulunan Küçükbayrak,”Biz Amedspor’da bir felsefe oluşturmaya çalışırken koşan, mücadele eden formanın hakkını veren bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu anlamda başarılı olduk. Kupa maçı ile ilgili bir şeyler söylemek gerekirse bu takımda 24 tane oyuncu var. Bu oyuncu grubunu da görmemiz gerekiyor.

“Uşak’tan Alınan 1 Puan Çok Değerli”

Kupa maçından kısa bir süre sonra lig maçımız vardı. Mecburen rotasyon yapmamız gerekiyordu. Bu yüzden 8 arkadaşımızı dinlendirmek zorunda kaldık. Kupa ile ligi bir arada götürecek bir kadro yapılanması yok. Kırmızı karta kadar iyi mücadele ettik. Ardından oyun koptu.Deplasmandaki Uşak maçı bizim için zor bir maçtı. Burada aldığımız 1 puan iyi bir neticeydi. Çok genç ve dirençli bir takıma karşı oynadık. Pozisyonların olmadığı kısır bir maçtı. Baştan sona orta saha mücadelesi halinde geçti. Sonuç olarak her iki takımda iyi mücadele etti. Bu maçtan alınan 1 puan çok önemlidir.

“Amedspor Daha İyi Bir Konuma Gelecektir”

Biz özellikle Amedspor’un başarılı olması adına gerekli mücadeleyi veriyoruz. Sıkıntılı bir süreçte herkes özverili bir mücadele veriyor. Gol yollarındaki sıkıntılarımız aşarsak Amedspor daha iyi bir konuma gelecektir. Her şeye rağmen takımımız çok iyi mücadele ediyor. Gücümüz yettiği kadar Amedspor’u en iyi yere taşıyacağız” dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.