Amedspor'da Mesut Bakkal farkı

Amedspor'da Mesut Bakkal farkı
Yarın şampiyonluğu belirleyecek ve sezonun son maçında Menemenspor'u konuk edecek Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 7 puan geriden aldığı takımı, Iğdırspor maçı öncesine kadar 6 puan farkla lider durumda olan bir takım yarattı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Elde edilen başarıya dikkat çeken Bakkal, "Ortada bir başarı var. Bu başarıyı sağlayan 20 futbolcumuz. Bu kardeşlerimizle bu başarıyı ciddiyetle elde ettik. Yarın ki maçta da aynı ciddiyetle var gücümüzü ortaya koyup şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

amedspor-bakkal-farki-1-001.jpg

Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta yarın kendi sahasında konuk edeceği Menemenspor maçı hazırlıklarını tamamlayan yeşil kırmızılı futbolcular, kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı. Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hiç bir konuyla ilgilenmediklerini ifade ederek, "Takım olarak çok kararlıyız Menemenspor maçı için. Durum ne olursa olsun, konu ne olursa olsun, bizi ilgilendirmiyor. Menemenspor da ligin en iyi takımlarından birisi. Takımın başına geldiğimizden bu yana oynadığımız futbol, göstermiş oldu ki; başarılarla bugüne kadar geldik. Yarın oynayacağımız maç, bizim için sezonun şampiyonluk maçı olsa da, sporcu ruhunun ve bize düşen çok önemli olduğunu ifade edebilirim. Yarın aynı coşkuyla aynı disiplin ve aynı mücadeleyle Menemenspor'u burada yenip galibiyetle taçlandırıp şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıracağımıza inanıyorum. 3 puan ve 10 gol averajı ile bu maça çıkacağız" dedi.

amedspor-bakkal-farki-3-001.jpg

"Aynı oyun formatıyla sahada olacağız"

17 maçlık periyotta, hep aynı formatla sahaya çıktıklarına dikkat çeken Bakkal, şunları söyledi:

"Takımın başına geldiğimizde 7 puan geride olan Amedspor takımı, önceki hafta en yakın rakibine 6 puan fark atarak lider durumdaydı. Çıktığımız 17 maçta, 14 galibiyet 2 beraberlik ve bir maglubiyet aldık. Bu da göstermiş oldu ki, çok iyi durumda olduğumuzu, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzun göstergesidir. Sporcu grubumuzun 20 tanesini 17 maçta hepsini kullandık.

amedspor-bakkal-farki-2-001.jpg

Şimdiye kadar nasıl ki ciddiyetle işimizin bilincindeysek, yarın oynayacağımız sezonun son maçında bile aynı ciddiyetle, aynı samimiyetle çıkıp oynayacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu karşılaşmada şimdiye kadar oynadığımız oyun formatıyla aynı şekilde, en iyi mücadelemizi ortaya koyarak, bize inanları mahçup etmeyip, galip geleceğiz. Takımda eksik ve cezalı futbolcumuz yok, tam kadro sahada olacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.