Amedspor'da şampiyonluğa özel kupa töreni

Amedspor'da şampiyonluğa özel kupa töreni
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amedspor yönetimi, çok özel bir kupa töreni hazırlıyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amedspor yönetimi, çok özel bir kupa töreni hazırlıyor. DİSKİspor döneminden başlayarak, eski başkan, yöneticiler, futbolcular ve emeği geçenler ile birlikte kulüp sponsorları ve gazetecilerin katılacağı tören Cumartesi günü yapılacak.

Tigris Haber'e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, şehri yormamak adına böyle bir karar aldıklarını belirterek, "Son bir kaç hafta şehir çok yoruldu. Özellikle Kastamonu maçı sonrası girdiğimiz şampiyonluk sürecinde taraftarlarımız, halkımız, gece gündüz kutlama yaptı. Biz de kentimizi ve insanları bir daha yormak istemedik. Çalışan insanlarımız var, işe gidenler var. Bunları bir daha rahatsız etmek istemiyoruz. Kent trafiğini sıkıntıya düşürmemek adına yönetimdeki arkadaşlarla böyle bir karar aldık. Cumartesi günü Şehmus Özer Tesisleri'nde kupa törenini yapacağız.

Şampiyonluğu bize getiren teknik heyetimiz, futbolcularımız, kulüp emekçileri, bugüne kadar DİSKİspor'dan başlayarak bu takımın formasını giyen futbolcular, kulüp başkanı ve yöneticiler ile kulüp sponsorlarımızı ve gazeteci emekçilerini davet edeceğiz. Bir kez daha söylüyorum; bunun arkasında art bir neden yoktur, sadece yeşil kırmızılı formaya gönül veren vefakâr taraftarımızı ve kentimizde yaşayan insanları yormamak adına böyle bir karar aldık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum