Amedspor’dan Bağlar’daki trafik kazası için başsağlığı mesajı
Amedspor, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan yurttaşlar için Kürtçe ve Türkçe başsağlığı mesajı yayımladı.
TİGRİS HABER - Amedspor, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen ve can kayıpları ile yaralanmaların yaşandığı trafik kazasının ardından başsağlığı mesajı paylaştı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından Kürtçe ve Türkçe yayımlanan mesajda, kazada hayatını kaybeden yurttaşlar için rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileğinde bulunulurken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulunuldu.
Kulübün Kürtçe mesajında, “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yurttaşlarımızın hayatını kaybettiğini ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrendik.
Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı yurttaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)
Kaynak:Haber Merkezi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.