Amedspor’dan bir transfer daha

Amedspor’dan bir transfer daha
Amedspor, Şahin Şafakoğlu transferinin ardından bir bomba daha patlattı. Amedspor, eski oyuncusu Sıddık İstemi ile anlaşmaya vardı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor güne hızlı başladı. Amedspor Kulübü Şahin Şafakoğlu transferinin ardından bugünde Sıddık İstemi ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kulüp Başkanı Çetin Alsaç, As Başkan İhsan Avcı, Sportif Direktör Erhan Eren ve Basın Sözcülerinden Meltem Gönüllü'nün katılımı ile tesiste imza töreni yapıldı. Başarılı sağ kanat oyuncusu Mehmet Sıddık İstemi kendisini tekrar kulüp renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza törenin ardından açıklama yapan Çetin Alsaç, “Sıddık yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Ligin ikinci yarısında takımımıza çok katkı sağlayacaktır. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

29 yaşındaki futbolcumuz Sıddık İstemi ise, “Takımıma ve dolayısıyla memleketime tekrar geldiğim için çok mutluyum. Beni tekrar Amedspor ailesine katan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnşallah elimden gelen mücadeleyi vererek camiamızı mahçup etmeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum