Amedspor’dan çifte transfer

Amedspor’dan çifte transfer
Lige verilen arayı değerlendiren Amedspor’da bir yandan kamp çalışması bir yandan transfer çalışmaları sürüyor. Amedspor, iki oyuncuyu renklerine bağladı.

Yapılan transferlerle ilgili Amedspor’dan açıklama yapıldı.

whatsapp-image-2019-12-29-at-15.14.50.jpeg

Yapılan yazılı açıklamada, “Büyük bir titizlikle transfer çalışmasını yürüten transfer komitemiz, Forvet Arkası mevki oyuncusu İlker Sayan ile anlaşmaya vardı. Bir yandan Antalya'da devam eden devre arası kampında hazırlanan bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye çalışan takımımız, transfer çalışmaları sürdürüyor.cYapılan çalışmaların neticesinde Kırşehirspor’dan 26 yaşındaki Forvet Arkası mevki oyuncusu İlker Sayan ile anlaşmaya varıldı. Sayan, 2019-2020 sezonunun ilk devresinde Kırşehirspor formasıyla 11 resmi maça çıkıp 2 de gol attı. İlker Sayan’ın transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” denildi.

whatsapp-image-2019-12-29-at-15.16.11.jpeg

Gürbüzerol’un transferiyle ilgili yapılan açıklamada ise, “Yapılan çalışmaların neticesinde 31 yaşındaki Sağ Açık mevkii oyuncusu Murat Gürbüzerol ile prensipte anlaşmaya varıldı. Birçok TFF 1. Lig takımında uzun yıllar forma giyen Gürbüzerol, 2019-2020 sezonunun ilk devresinde Sarıyer formasıyla 10 maça çıktı. Murat Gürbüzerol’un transferi kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.