Amedspor’dan ilk transfer

Amedspor’dan ilk transfer
Diyarbakır temsilcisi Amedspor ilk transferini gerçekleştirdi. Kulüp, deneyimli oyuncu Şahin Şafakoğlu ile anlaşmaya vardı.

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor ilk transferini gerçekleştirdi. 3 yıl önce Amedspor forması giyen deneyimli stoper Şahin Şafakoğlu ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Kulüp Başkanımız Çetin Alsaç, As Başkanımız İhsan Avcı ve Sportif Direktörümüz Erhan Eren'in katılımı ile tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde, başarılı stoper oyuncusu Şahin Şafakoğlu kendisini tekrar kulübümüzün renklerine bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı” ifadelerine yer verildi.

İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Kulüp başkanı Çetin Alsaç, “Şahin daha önceki sezonlarda takımımızda iyi işler yaptı. Deneyimi ve kalitesiyle yine iyi işler çıkaracağına inanıyoruz. Transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

27 yaşındaki futbolcu Şahin Şafakoğlu ise, “Daha önce oynadığım kulübüme tekrar geldiğim için çok mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle Amedspor'u hakkettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.