Amedspor’dan taraftara teşekkür

Amedspor’dan taraftara teşekkür
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedsopr, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İnegölspor karşısında, ilk yarıda zorlanmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitmesini bildi.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedsopr, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İnegölspor karşısında, ilk yarıda zorlanmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitmesini bildi. Teknik Direktör Mesut Bakkal, bu maçta taraftar desteğiyle kazandıklarını söyledi, taraftara teşekkür etti.

amedspor.jpgTeknik Direktör Mesut Bakkal, Fethiye deplasmanında aşırı sıcak altında geçen Fethiye maçı sonrası, kendi sahalarında oynadıkları İnegölspor karşılaşmasını, sağanak altında oynadıklarını, zorlu geçen maçın ikinci yarısında sahaya yansıttıkları oyunla maçı kazanmayı başardıklarını söyledi.

Pazar günü Diyarbakır Stadyumu'nda sağanak yağış altında oynanan karşılaşmada, özellikle ikinci yarıda buldukları gollerle maçtan 5-2 galip ayrılan Amedspor, puanını 74'e çıkararak, liderliğini sürdürdü. Rakip İnegölspor ise, 44 puanda ve 8. sıradaki yerinde kaldı.

amedspr-3.jpgPazartesi günü futbolculara izin veren Teknik Direktör Mesut Bakkal, şampiyonluk yolunda, yeşil kırmızılı taraftarlarla omuz omuza, emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, İnegölspor maçını kayıpsız atlatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. İlk yarıda 3-0 öne geçtikten sonra takıma anlık rehavet çöktüğünü belirten Bakkal, "İlk yarıda muhteşem taraftarımızın desteğiyle bir anda 3-0'ı bulduk. Fakat rakip çok zorluydu. Art arda bulduğu 2 golle bir anda skor 3-2 olunca ister istemez futbolcular arasında bir strese neden oldu. Orta sahada sakat olan Dijlan ve cezalı kaptan Onur Karakavak'ın olmaması istediğimiz organizasyon ve varyasyonları yapmada sıkıntı yaşadık. Tabi ikinci yarıda soyunma odasında arkadaşlarımızla konuştuk. Çocuklarla yaptığımız konuşma sonrası çıktığımız ikinci devrede karakterimizi sahaya yansıttık. Sağanak yağmura rağmen bulduğumuz gollerle maçı kazanarak zorlu bir dönemeç olan İnegölspor'u geçtik" dedi.

Stadyumu dolduran taraftara ayrı parantez açan tecrübeli çalıştırıcı Bakkal, "Taraftarımızın desteğini tarif edecek kelime bulamıyorum. Gerçekten muhteşemdiler. Her zaman söylüyorum bu taraftarla büyük işler başaracağımıza inanıyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler ki hep birlikte başarıya ulaşalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum