Amedspor’lu Aykut, en az gol yiyen kaleci

Amedspor’lu Aykut, en az gol yiyen kaleci
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un kalecisi Aykut Özer, grubunda en az gol yiyen kaleci unvanına sahip

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER - Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunan Amedspor, devre arasında Serdar Bozkurt'tan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Mesut Bakkal, yaptığı transferler ve sihirli dokunuşlarıyla Amedspor'u şampiyonluk potası içerisinde tuttu. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi lig ikincisi Kastamonuspor'un 6 puan önünde, 77 puanlı liderliğini sürdüren Amedspor, hafta sonu konuk edeceği Iğdırspor hazırlıklarını sürdürüyor.

amedspor-4.jpg

Aykut Özer, 2'nci ligin en iyisi

Sezonun ilk döneminde Samsunspor’dan transfer edilen Türk uyruklu Alman Vatandaşı da olan kaleci Aykut Özer (31), defanstaki arkadaşlarıyla uyum içerisinde bir performans sergiledi. İlk devrede Serdar Bozkurt yönetiminde çıktığı 19 maçta Amedsporlu futbolcular rakip takım kalesine 26 gol gönderirken, Aykut Özer'in koruduğu kalede ise 13 gol gördü. İkinci devrede oynan 15 maçın 2'sinde prosedür gereği formasını genç kaleci Kaan Doğan'a bırakan Aykut Özer, forma giydiği 13 maçta toplam 11 gol gördü. İkinci yarıda oynanan 15 maçta ise Amedspor takım olarak rakip kalelere, 46 gol atmayı başardı.

amedspor-2.jpg

Ligin en çok atan, en az gol yiyen takımı

Kırmızı Grup'ta gol krallığını elinde bulunan Amedspor forveti Berk İsmail Ünsal ise 19 golü bulunuyor. Şimdiye kadar oynanan 35 maçta, yeşil kırmızılı futbolcular, rakip kalelere toplam 72 gol atarken, kendi kalesinde ise toplam 24 gol gördü. Kırmızı Grup lideri Amedspor, aynı zamanda grubun en az gol yiyen ve en fazla gol atan takım unvanını da elinde bulunduruyor.

amedspor-1.jpg

"Bu adam bir sihirbaz"

Bu sezon şampiyonluğa en yakın takım olan Amedspor taraftarları da, elde edilen başarıdan oldukça memnun. Taraftarlar, Teknik Direktör Mesut Bakkal'a olan sevgilerini stadyumda oynanan maç sırasında zaman zaman gösterirken, Tigris Haber'e de sözlü olarak dile getirdi. Yeşil Kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Mesut Bakkal'ın başarının mimarı olduğunu savunarak, "Bu adam bir sihirbaz. İkinci devrede takımın başına geçti, takım namaglup, şampiyonluk yolunda başarıdan başarıyor koşuyor. En fazla gol atan ve en az gol yiyen takım bizim takımımız.

amedspor-3-001.jpg

Gol kralı bizim takımda. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı bizim takımımız. Gelecek hafta 3 puan alırsak, şampiyonluk kesinleşiyor. Zaten Amedspor'un hakkı süper ligdir. Bu başarının tek mimarı teknik direktörümüzdür. Onun verdiği teknik ve taktiklerle futbolcular da sahaya hırslarını ve her şeyini koyup, başarıya ortak oldular. Diyarbakır halkı ve taraftarlar olarak bütün camiamız başarıya inandı. Durum böyle olunca da başarı kaçınılmaz oldu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.