Amedspor’lu Berk İsmail 15 golle ‘Bende varım’ dedi

Amedspor’lu Berk İsmail 15 golle ‘Bende varım’ dedi
Kırmızı grupta ligi lider olarak sürdüren, şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Amedspor’un gol makinesi Berk İsmail Ünsal, Ligin 30’nci haftasında kendi sahalarında konuk ettiği, Arnavutköy spor maçında attığı golle, gol sayısını 15 yaptı.

Şehmus Kızlaslan

TİGRİS HABER - Kırmızı grupta ligi lider olarak sürdüren, şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Amedspor’un gol makinesi Berk İsmail Ünsal, Ligin 30’nci haftasında kendi sahalarında konuk ettiği, Arnavutköy spor maçında attığı golle, gol sayısını 15 yaptı. Berk İsmail, gol krallığı sıralamasında Denizlispor’lu Bekir Turaç Böke ile aynı gol sayısına ulaştı.

Sezon başında Esenler Erok spordan transfer edilen Berk İsmail Ünsal, Amedspor formasıyla ligde oynadığı 27 maçta 15 gol atarak gol krallık yarışında Denizlisporlu Bekir Turan Bökeyi yakaladı.

Gecen hafta gol krallık sıralamasında 14 golle ikinci sırada bulunan Berk İsmail, Pazar günü Arnavutköy spora bir gol atarak, gol sayısını 15’e yükseltti, Denizlispor’lu Bekir Turan Böke’nin gol sayısını yakaladı. Bu ikiliyi, 13 golle Kastamonuspor’lu Okan Eken takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.