Amedspor,Prestij Mücadelesinde

Amedspor,Prestij Mücadelesinde
Ligin rahat takımlarından olan Amedspor, 29.hafta karşılaşmasında ligde kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor’la bugün saat 15.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda karşılaşacak. Maçta sadece iki tribün açılacak. Bilet fiyatları Doğu Tribünü 10 TL ve Batı Tribünü 20 TL olarak açıklandı.

Tigris Haber - Ligin rahat takımlarından olan Amedspor, 29.hafta karşılaşmasında ligde kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor’la bugün saat 15.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda karşılaşacak. Maçta sadece iki tribün açılacak. Bilet fiyatları Doğu Tribünü 10 TL ve Batı Tribünü 20 TL olarak açıklandı.

Amedspor İçin Rahat,Rakip İçin Kritik

2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk ve Play-Off şansı kalmayan,küme düşme riski de bulunmayan Amedspor, prestij maçlarına devam ediyor. 40 puanla 8.sırada yer alan Amedspor, küme düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan Ankara Demirspor’la karşı karşıya gelecek.

Kayseri bölgesi hakemi Alim Kandemir’in yöneteceği karşılaşma Yeni Diyarbakır Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak.

20 ve 10 TL olarak belirlenen biletlerin satışına bugün sabah saatlerinden itibaren stat gişelerinde devam edilecek.

İki Takımın 6.Kapışması

İki takım arasında şu ana kadar oynanan 5 maçın 1’ini Amedspor kazanırken,4 maç da berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan maç 0-0 sona erdi.

Amedspor’da cezalı olan Mansur Çalar’ın yanı sıra takımdan gönderilen 6 futbolcu kadroda yok. Teknik heyetin kadroda çok sayıda genç futbolcuya yer vermesi bekleniyor.

Amedspor, şu ana kadar Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi almadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.