Amedspor’un başkanı kim olacak?

Amedspor’un başkanı kim olacak?
Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde yeni yönetim listesi önemli ölçüde netleşirken,”başkan kim olacak?” sorusuna cevap aranıyor.

DTSO ve bazı STK’ların desteğiyle olgunlaştırılan listede başkanlık için Aziz Elaldı ismi ön plana çıkıyor. Elaldı ismi üzerinde uzlaşma sağlandığı ifade ediliyor.

STK’ların desteğiyle yeni yönetim çalışması

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Amedspor’un seçimli olağanüstü genel kurulu, bu kez çoğunluk şartı aranmadan 20 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Kritik kongreye iki günden az bir süre kala yeni yönetim kurulu listesi, önemli ölçüde netleştirilmiş durumda. Ticaret Ve Sanayi Odası öncülüğünde bazı sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle oluşturulan komisyonun yaptığı çalışmalarda listeye iş dünyasından isimler eklendi. Listeye son şeklinin Cuma günü verilmesi bekleniyor.

aziz-elaldi.j3pg.jpg

Siyasetten uzak,  iş insanları ve spora gönül vermiş isimlerden yönetim listesi için çalışmalar yapıldığı belirtiliyor.

Son söz Cuma günü söylenecek

Kamuoyunun cevabını merakla beklediği soru ise “yeni başkan kim olacak?.” Şu ana kadar bu isim netleşmiş değil. Kulislerde bir çok isim üzerinde spekülasyon yapılıyor. Daha önce kulüpte yöneticilik yapmış olan iş insanı Aziz Elaldı’nın ismi öne çıkıyor. Yapılan görüşmelerde Elaldı’nın ismi üzerinde uzlaşmaya varıldığı ifade ediliyor.

Yeni başkanın isminin Cuma günü yapılacak son toplantılardan ve istişarelerden sonra netleştirilmesi bekleniyor.

Kritik kongre 20 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’da DESOB binasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.