Amedspor’un engelli basketbol takımı engel tanımıyor

Amedspor’un engelli basketbol takımı engel tanımıyor
Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye 1 ligi B grupta mücadele eden Amedspor, kendi spor salonunda konuk ettiği, Engelsiz Gaziantep Basket takımını 58-37’lik basket skoruyla yenerek üçüncü sıraya kadar yükseldi.

TİGRİS HABER - Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye 1 ligi B grupta mücadele eden Amedspor, kendi spor salonunda konuk ettiği, Engelsiz Gaziantep Basket takımını 58-37’lik basket skoruyla yenerek üçüncü sıraya kadar yükseldi. Teknik direktör Ramazan Deniz, galibiyet sevincini kızı ile paylaştı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye 1 ligi B grupta mücadele eden Amedspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takım Baş Antrenörü Ramazan Deniz, çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi;

“Gecen yıldan başlayarak aynı ekip ve kadroyla, yürekleriyle basketbol oynayan sporcularımızla mücadele vererek buraya kadar gelme başarısı elde ettik. Devre arasında eksik kalan bölgemize Hatay ve Samsun’dan 2-3 takviye yaptık. Ligin ikinci devresinin ilk maçını Van deplasmanında Van BSK spor’u 69 -61 basket skoruyla yenerek, ikinci maçımızda kendi evimizde konuk ettiğimiz Engelsiz Gaziantep spor maçını 58-38 kazanarak liderin hemen ardında maç fazlasıyla ikinci sıraya, 13 puana yükseldik.”

Bu hafta Adana deplasmanında ligin lideri ve güçlü bütçeye sahip Adana Beta Enerji Basketbol takımı ile karşılaşacaklarını söyleyen Ramazan Deniz, hedeflerinin rakibinden puan yâda puanlar alarak play-off’a kalmak istediklerini söyledi. (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.