Amedspor’un eski kulüp başkanlarından birlik mesajı

Amedspor’un eski kulüp başkanlarından birlik mesajı
Zor günlerden geçen Amedspor’a bir destekte eski kulüp başkanlarından geldi.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile karşılaşacak. Tarihi maç öncesi Amedspor’un eski kulüp Başkanları Nurullah Edemen, Ali Karakaş ve İhsan Avcı Tigris Haber’e konuştu. Başkanlar, birlik ve sahiplenme ile sıkıntılı süreçlerin atlatacağını dile getirdi.

Diyarbakır iş dünyası ve STK temsilcilerinin açıklamasından sonra Amedspor’a bir destek açıklaması da eski kulüp başkanlarından geldi.

Kent takımına sahip çıkmalı, sıkıntılı süreç geçecek

edemen1.jpg

Amedspor’un eski kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “Amedsopr bizim için çok önemli bir değerdir, onun için bu kadar emek verdik. Bu süreç Amedspor için çok değerli bir zaman dilimidir. Bütün birleşenlerin, bütün halkın ve kentin Amedspor’un yanında olması gerekiyor. İllaki bu sıkıntılı süreçler geçecektir. Bu dönemlerde birlik, beraberlik ve dayanışma ile geçer. Umarım takım bu son haftaları iyi değerlendirir ve ligde kalır, lig sonrası ise gelecek sezonun planlaması yapılır” şeklinde konuştu.

Böylesi durumlarda camia kulübün yanında olmalı

ali-karakas.jpg

Amedspor’un eski Kulüp Başkanı Ali Karakaş, “Görevimiz resmi olarak belki bitti ama biz halen kulübümüzün yanındayız. Maddi ve manevi olarak kulübümüze destek olmaya devam ediyoruz. Bugün bu kulübün varlığı bu kent için çok önemli. Çünkü Amedspor camiada farklı bir duruş ortaya koyan bir takımdır. Böylesi dönemlerde bütün camianın kulübün yanında olması gerekiyor. Uzun süredir bölgede yaşadığımız sıkıntılardan dolayı her alanda bir daralma oldu. Bu daralma spor camiasına da yansıyor. Maalesef bu süreçlerde Amedspor’da olumsuz bir şekilde pay alıyor. Bütün haksızlıklara karşı Amedpor’un sportif faaliyetlerinin desteklenmesi lazım ve yanında durmak gerekiyor” diye konuştu.

Takıma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmediğimiz için…

ihsan-avci.jpg

Amedspor’un eski Kulüp Başkanı İhsan Avcı, “Amedspor bu kentin önemli bir değeridir. Sadece bir spor kulübü olmanın ötesinde halkın yeri geldiğinde duygularını, yeri geldiğinde heyecan ve coşkunun buluşturduğu, sporda yeni cehre açan bir kulüptür. Tabi şuan ki konum ve durum olmaması gereken bir yerdir. Kent olarak takıma karşı olan borcumuzu ve sorumluklarımızı yerine getirmeyişin bir sonucudur.  Nihayetinde her şey bitmiş değildir, buna rağmen üzerimize düşeni yaparsak belki bu yıl için takımı ligde tutmak, bu durumdan dersler çıkartarak kent ve bölge olarak takımı olduğu yere götürmeliyiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum