Amedspor’un Gençleri Şampiyonluğa Koşuyor

Amedspor’un Gençleri Şampiyonluğa Koşuyor
Amedspor Yaş Altı Genç Futbol Takımı,Diyarbakır yerel liginde başarıdan başarıya koşuyor. 6’da 6 yapan Erhan Ölker’in öğrencileri şampiyonluk için gün sayıyor

Alt Yapıda Başarılı Dönem

Amedspor’un alt yapı futbol takımları ortaya koydukları başarılarla gelecek için umut veriyor. Geçen sezon alt yapıdan A takıma yükselen oyuncularla dikkat çeken Amedspor, gençler kategorisindeki liglerde üst üste başarılar elde ediyor. Gelişim Ligleri’nde  5 yaş grubunun 4’ünde bölge şampiyonu olan Amedspor’da U14 takımı da geçtiğimiz günlerde bölge şampiyonu olarak Türkiye’de son 20 takım arasına kalmayı başarmıştı.

 

Hedef Oyuncu Yetiştirmek

U13 takımı ise yerel Diyarbakır liginde fırtınalar estiriyor. Genç antrenör Erhan Ölker’in çalıştırdığı Amedspor  U13 takımı, oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak şampiyonluk için avantaj elde etti. Yarıştaki önemli rakiplerinden DSİSpor’u 3-1 mağlup eden Amedspor, kalan 5 maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.

Antrenör Erhan Ölker,”Bizim için şampiyonluklardan ziyade kentimiz ve kulübümüz adına oyuncu yetiştirmek  önemlidir. U13 takımımızda gelecek vaat eden yetenekli oyuncularımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.