Amedspor'un gol kralı Berk İsmail'in ünvanı riske girdi

Amedspor'un gol kralı Berk İsmail'in ünvanı riske girdi
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup Lideri Amedspor'un 19 gol ile gol krallığı sıralamasında ilk sırada bulunan Berk İsmail Ünsal'ın bu ünvanı riske girdi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Geçen hafta gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Berk İsmail, Soma maçında sahada olmayacak. Gol krallığında 18 gol ile ikinci sırada bulunan Menemensporlu Kemal Rüzgar, önümüzdeki hafta gol yada goller bulması, Berk İsmail'in krallığına gölge düşürebilir.

kirmizi-grup-berk-ismail-unsal.jpg

Kırmızı Grupda şampiyonluk mücadelesiyle birlikte gol krallığında da kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Amedsporlu Berk İsmail Ünsal, 19 gol ile birinci sırada bulunurken, Menemensporlu Kemal Rüzgar ise 18 gol ile takibe devam ediyor. Diyarbakır'da oynanan karşılaşmada Berk İsmail Ünsal, gördüğü sarı kart nedeniyle Pazar günü deplasmanda oynanacak Soma maçında sahada olamayacak. Rakibi Kemal Rüzgar'ın takımı Menemenspor ise kendi sahalarında Denizlispor'u konuk ediyor. Kemal Rüzgar'ın bu karşılaşmada bir gol atması halinde Berk İsmail ile krallık yarışında aynı gol sayısına ulaşmış olacak. Birden fazla gol atması halinde Kemal Rüzgar, Kırmızı Grubun yeni kralı olacak.

kirmizi-grup-kemal-ruzgar-001.jpg

36'ncı hafta maçları sonunda iki futbolcunun gol krallığı yarışmasında kıyasıya mücadelesini, kendi takımlarına ve taraftarlarına da olumlu yansıyor. Her iki futbolcu kendi takımlarına büyük katkı yaparken, atılan goller ise taraftarları arasında sevince yol açıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.