Amedspor’un hocasından taraftara çağrı

Amedspor’un hocasından taraftara çağrı
Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Teknik Direktörü Aykan Atik, Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi taraftara destek çağrısında bulundu.

TİGRİS HABER- TFF 2. Lig Beyaz grupta zirve mücadelesi veren ancak son 4 maçta istediği sonucu alamayan Amedspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Bugün yaptığı son antrenmanla hazırlıkları tamamlayan Amedspor maç saatini bekliyor. Takımda tek hedef 3 puan.

amedspor-taraftar.jpg

Karşılaşma öncesi Amedspor’un deneyimli Teknik Direktörü Aykan Atik, taraftara çağrıda bulundu.

aykan-atik-amedspor.jpg

Galibiyet bizi ikinci sıraya taşıyacak

Atik taraftara şu çağrıda bulundu, “Bu hafta sahamızda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçında her zaman olduğu gibi kıymetli taraftarlarımızın bütünleşmiş gücüne ihtiyacım var. 1’er puanla puan sıralamasında üzerimizde olan Bucaspor ve Ispartaspor’un bir maç fazlası var iken Tursus maçında galibiyet elde etmemiz durumunda ikinci sıraya yükselebiliriz. Bu yüzden hem üst sıralara çıkmak hem de burada kalıcı olmak için kalan maçlarımızda kendi saha avantajımızı ve değerli taraftarımızın desteğiyle maç vermeden bitirmemiz gerekiyor. İtici gücümüz olan siz değerli taraftarımızın tribünleri doldurmasıyla oluşacak muhteşem desteği bekliyor, tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Gelin takım ve taraftar olarak bütünleşelim ve yolumuza devam edelim” mesajı verdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum