Amedspor’un İskenderun galibiyeti camiaya moral verdi

Amedspor’un İskenderun galibiyeti camiaya moral verdi
Kaybettiği zirveyi yakalama çabası içinde olan Amedspor, İskenderun deplasmanından getirdiği 3 puanla hem moral buldu hem de taraftarını sevindirdi.

TİGRİS HABER - Amedspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, İskenderun galibiyetiyle zirveye bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, “Şimdi hedefimiz, kendi sahamızda oynayacağımız Uşak maçından 3 puan çıkarmak” dedi.

İskenderun galibiyetiyle liderle aralarındaki puan farkını tek maça düşüren Amedspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Uşak maçını kazanıp, Iğdır-Kastamonu spor karşılaşmasının sonucunu takip edecek.

amedspor.jpg

Bakkal, ‘Gözümüz zirvede’

Amedspor’un tecrübeli teknik patronu Mesut Bakkal, İskenderun maçından mutlaka 3 puan çıkarmak gerektiğini, bunu da gerçekleştirdiklerini belirterek, “Aldığımız 3 puanla zirve yarışında var olduğumuzu ortaya koyduk. Rakibimiz Kastamonuspor’un haftayı BAY geçirmesi de bizim için avantaj oldu. Şimdi takım olarak hafta sonuna kilitlenmiş vaziyetteyiz” dedi.

İskenderun Taraftarlarına ve Kırıkhan Halkına Teşekkür eden Bakkal, bir günlük dinlenmenin ardından hafta sonu oynayacakları Uşak maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Mesut Bakkal, Iğdır-Kastamonu maçının sonucunun kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek şöyle dedi;

amedspor-haftayi-6-puanla-kapatti-2.jpg

“İki takımda zirve yarışında rakibimiz, bu maçın sonucu ne olursa olsun, biz yolumuza devam edeceğiz, ancak, sonuç üzerinden hedeflerimizi koyacağız. Bu maç bir tarafa, kendi sahamızda oynayacağımız Uşak maçı için planlarımızı yapıyoruz. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz. O nedenle Iğdır ve Kastamonu maçının sonucu hedefimiz için çok önemli. Taraftarlarımızın desteği ile Uşak maçını kazanıp, şampiyonluk yolunda iddiamızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.