Amedspor'un 'kebap' totemi
TİGRİS HABER - Pendikspor deplasmanına gitmeden önce de Amedspor yönetimi tarafından basına açık verilen iftar yemeğinde kebap yiyen futbolcular, Erzurumspor FK maçından önce de kendilerine yine uğur getireceğini düşündüklerini söyledi.
Defansın vazgeçilmezlerinden maça davet
Amedsporun iki tecrübeli defans oyuncusu Mehmet Yeşil ve Ömer Bayram, Erzurumspor FK maçı öncesi Kebapçı Nasır Usta’da bir araya geldikleri iftar yemeğinde "Pendik’te 3 Puanı Aldık, Erzurum’da da alacağız" diyerek taraftarlarını maça davet etti.
Kebap totemi
Futbolcular, “Kebabı yedik, Pendik’te kazandık. Şimdi Erzurumspor karşısında da aynı motivasyonla sahaya çıkmak istiyoruz. Kebabın bize uğur getirdiğine inanıyoruz” diyerek espriyle karışık kebabın uğur getirdiğini söylediler.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.