Amedspor’un muhteşem dörtlüsü

Amedspor’un muhteşem dörtlüsü
AMEDSPOR’un devre arasında kadrosuna kattığı Çekdar Orhan ve Mert Çapar, oynadıkları son 10 maçta 12 gol kaydederken, 15 golü bulunan Berk İsmail Ünsal ve 5 golü bulunan Taner Gümüş, yeşil kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu.

Özel Haber-Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Taraftarlar arasında “Muhteşem dörtlü ” olarak anılan bu futbolcular, rakip kalecilerin de korkulu rüyası haline geldi.

amedspor-muhtesem-dortlusu.jpg

TARAFTARA GÜVEN, RAKİBE KORKU

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’un çifte forveti, takıma devre arasında katılmalarına rağmen, kısa sürede sergiledikleri oyun ve attıkları gollerle yeşil kırmızılı camianın sevgilisi haline geldi. Sezon başında Amedspor’a transfer olan Taner Gümüş ve Adem Uğur Gezer ile birlikte çok bir uyum yakalayan Muhteşem İkili, Amedspor’un defans ve gol yollarında güven veren isimleri oldu.

054.jpg

4 FUTBOLCUDAN RAKİP KALELERE 32 GOL

Denizlispor’dan 15 golü bulunan Bekir Turanç Böke ilebirlikte Kırmızı Grub’un en golcü forveti olan Berk İsmail Ünsal ile birlikte 6’şar gol ile takımın en golcü futbolcuları olan Çekdar Orhan ve Mert Çapar ile 5 golü bulunan Taner Gümüş, yeşil kırmızılı camiaya güven verirken, rakip takım kalecilerin de korkulu rüyası oldu. Amedsporlu 4 futbolcu rakip kalelere toplam 32 gol atması, teknik heyetle birlikte camianın da yüzünü güldürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum