Amedspor’un rakibi ‘erkek futbolcu’ iddialarını yalanladı

Amedspor’un rakibi ‘erkek futbolcu’  iddialarını yalanladı
Geçen hafta Beşiktaş'i 2-1'lik bir skorla yenen Gaziantep ALG spor'u galibiyet taşıyan isim Patricia Mingas Afonso Seteco'nun oyun performansı merak konusu

TİGRİS HABER - Beşiktaş’tan yapılan şok iddiaya sert cevap

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 16. hafta müsabakaları oynanırken ALG Spor, geçen Beşiktaş United Payment'ı 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı kulüp, müsabakanın ardından şok bir iddiayı ortaya atmıştı.

Erkek futbolcu iddiası
Gaziantep ALG Kadın futbol takımı bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Amedspor Kadın futbol maçı öncesi
Geçen hafta kendisi sasinda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından futbolcuları Patricia Seteco hakkında ortaya atılan 'erkek futbolcu' iddiaları karşında çok sert açıklama bulundu..


İddialar asılsız
Bu hafta Diyarbakır’da Amedspor kadın futbol takımı ile karşılaşacak olan Gaziantep ALG Spor'dan konu ile ilgili yapılan açıklaması ise şöyle;

"14.01.2024 tarihinde ALG Spor - Beşiktaş arasında oynanan ve ALG Spor kulübümüzün 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan Kadın Futbol Süper Ligi 16.hafta müsabakası sonrasında, futbolcumuz Patricia Seteco hakkında ortaya atılan asılsız ve mesnetsiz iddialara karşı açıklama yapma hakkımızı kullanıyoruz. İddia, kulübümüzce kimlik bilgilerinin değiştirildiği ve Kadın Futbol Ligi müsabakasında erkek futbolcu oynatıldığı yönündedir. Bu iddianın hiçbir bilimsel ya da hukuki dayanağı bulunmadığı gibi, akla ve mantığa aykırı olduğu kamuoyunun takdiridir. Yine bu iddianın kulübümüzün haklı galibiyeti sonrası ortaya atılması, ALG Spor'un haklı galibiyetini gölgeleme maksadı taşıdığı tarafımızca görülmekte ve izlenmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.