Amedspor’un, şampiyonluk hedefine 8 maç kaldı

Amedspor’un, şampiyonluk hedefine 8 maç kaldı
Kümede kalma mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor karşısında 30’bine yakın taraftarlarının muhteşem desteğiyle iyi bir futbol ortaya koyarak gol şov yapan, Amedspor, sahadan 5-1 gibi net bir skorla ayrıldı.

TİGRİS HABER - Kümede kalma mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor karşısında 30’bine yakın taraftarlarının muhteşem desteğiyle iyi bir futbol ortaya koyarak gol şov yapan, Amedspor, sahadan 5-1 gibi net bir skorla ayrıldı. Zirvedeki yerini koruyan Amedspor’un şampiyonluk ipini göğüslemesine 8 maç kaldı.

7 puanla geriden geldi, lider oldu

Mesut Bakkal yönetiminde oynadığı 10 maçtan 8 galibiyet, 2 beraberlik alarak ligde 62 puanla liderliğini sürdüren, Amedspor, ligin ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koydu. Bu devrede 31 gol atıp kalesinde sadece 6 gol gören Amedspor, sezonun ilk yarısını 7 puan gerisinde tamamladığı Kastamonuspor'un 1 puan önüne geçti ve son 8 haftaya avantajlı girdi.

Üst Üste 6.Galibiyet

33 bin kişilik Diyarbakır Stadyumu'nda ağırladığı Arnavutköy Belediyespor'u 5-1 mağlup eden Amedspor, üst üste 6. galibiyetini alarak liderliğini de korumuş oldu.

Ankara Deplasmanı Var

Amedspor ligde 1 puan fark attığı en yakın takipçisi olan Kastamonuspor, deplasmanda Düzcespor'u 1-0 mağlup ederek 61 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Gelecek hafta Amedspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor'la karşılaşacak. Rakibi Kastamonuspor ise, kendi sahasında 68 Aksaray Belediyespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.