Amedspor'un şampiyonluk kupası Diyarbakır'a geldi

Amedspor'un şampiyonluk kupası Diyarbakır'a geldi
Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta şampiyon olan Amedspor'un kupası Diyarbakır'a geldi. Kupanın ne zaman ve nerede verileceği ise yarın netlik kazanacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER- İkinci Lig Kırmızı Grup Şampiyonu Amedspor, 13 yıl arasında grubunda şampiyon olarak Trendyol 1'nci Ligi'ne yükseldi. Hafta sonu konuk ettiği Menemenspor ile 0-0 kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan eden Amedspor, hakettiği şampiyonluk kupası da Diyarbakır'a geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Temsiliciliğine gelen kupanın ne zaman verileceği ise yarın belirlenecek.

whatsapp-gorsel-2024-05-06-saat-13-10-20-038cf47d.jpg

Yeşil Kırmızı ekibin Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, yarın yönetim kurulu ile yapacağı toplantı sonrası, nerede tören düzenleneceği, bu törenin ne zaman düzenleneceği ve organizasyon ile ilgili kafalarda soru işareti yaratan konular çözüme kavuşturulacak.

kupa-png.jpg

Ancak, Amedspor kulislerinden sızan haberlere göre, şampiyonluk kupasını alacak futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, bu kupayı merhum Kaptan Şeyhmus Özer'in mezarına götürerek, camianın verdiği sözü yerine getirecek. Bunun dışında da stadyumda organize edilecek farklı bir organizasyonda, taraftarların da katılacağı ve muhteşem etkinlikler ile müzik şöleni eşliğinde bir kupa töreni düzenlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.