Amedspor’un sol kanadı Dinçer’e emanet

Amedspor’un sol kanadı Dinçer’e emanet
Amedspor Kulübü, Kocaelispor’da oynayan başarılı oyuncu Cerem Talha Dinçer ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor bir transfere daha imza attı. Amedspor, Kocaelispor’da oynayan başarılı futbolcu Cerem Talha Dinçer’i kadrosuna kattı.

Transferle ilgili kulüpten yapılan açıkamada, “Kulüp As Başkanımız İhsan Avcı ve Sportif Direktörümüz Erhan Eren'in katılımı ile tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde, sol kanat ve ve forvet arkası mevkilerine oynayabilen Cerem Talha Dinçer kendisini kulübümüzün renklerine bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe altyapısında yetişen Talha Dinçer, Medipol Başakşehir takımına transferinin ardından futbol kariyerini İspanya'nın FC Villarreal C takımında sürdürdü. Daha sonra Medipol Başakşehir'e dönen Dinçer, ülkemizde çeşitli liglerdeki takımların formasını giydi” ifadelerine yer verildi.

Yeni bir başarı öyküsü

Kulüp As Başkanı İhsan Avcı imza töreninde yaptığı açıklamada, “Büyük camiamızın bizden beklediği hedeflere ulaşmak için kaliteli ve yetenekli bir futbolcuyu takımımıza kazandırdık. Başlarken söylediğimiz gibi; yeni bir başarı öyküsü hep beraber yaratarak layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Talha Dinçer'in transferi camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Büyük başarılar yakalarız

Kulübümüzle sözleşme imzalayan 24 yaşındaki başarılı genç futbolcu Cerem Talha Dinçer ise, “Bu büyük camiaya katıldığım için çok mutluyum. Sezonun geri kalan kısmında takımım için elimden geleni yapacağım. İnşallah en kısa zamanda takımımla uyum sağlayıp takım arkadaşlarımla birlikte büyük başarılar yakalarız. Transferin hem şahsım hem de kulübüm adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Amedspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Şahin Şafakoğlu ve Sıddık İstemi ile anlaşmaya varmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.