Amedspor’un umudu Mızraklı

Amedspor’un umudu Mızraklı
Uzun süreden beri maddi sorunlarla boğuşan ve mevcut yönetimin çözüm üretmekte zorlu yaşadığı Amed Sportif Faaliyetler’de yeni umut Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı oldu.

TFF 2. Lig Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de yaşanan maddi sorunlar bir türlü çözüme kavuşamadı. Mevcut yönetimin sorunlar karşısında çaresiz kaldığı yeşil beyazlı kırmızılı kulüpte, yeni umut Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı oldu.

Alacaklılar çok fazla

Geçen sezondan kalma futbolcu alacakları, kulüp gelirlerine konulan icralar, personel ve esnaf alacakları nedeniyle oldukça zor günler geçiren yeşil kırmızılı beyazlı kulüp, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı’dan destek bekliyor. Kulübün içinde bulunduğu sorunları içeren bir dosya ile birlikte Mızraklı’yı ziyaret eden Amedsporlu yöneticiler, yaşanan sorunları dile getirdi.

Taleplerini anlattılar

Yöneticiler yapılan görüşmede, kulübün ciddi maddi sorunlar olduğu, biriken ödemler için 2.5 milyon kaynağa ihtiyaç duyulduğu ve yeni sezon için bütçe oluşturulması gerektiğini vurguladıkları belirtildi.

Mızraklı’nın da Amed Sportif Faaliyetlere ellerinden gelen desteği sunacaklarını ancak bu desteği de imkanları dahilinde yapabileceklerini ileri sürdüğü öğrenildi.

Amed Sportif Faaliyetler, daha önce alacaklarını alamayan oyuncuların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar ve kulübün gelirlerine konulan icralarla gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.