Amedspor’un umudu yeni belediye yönetimi

Amedspor’un umudu yeni belediye yönetimi
Amedspor yaşadığı maddi sıkıntıları aşmak ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yönetimine umut bağlamış durumda.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı seçimden önce yaptığı açıklamalarda kulübe destek olacaklarını bildirmişti.

Maddi sıkıntılara çözüm aranıyor

Son yıllarda sürekli olarak maddi sıkıntılarla gündeme gelen Amedspor, bugünlerde yine aynı sorunlarla gündemde. Maddi sorunlardan ve kaynak yetersizliğinden dolayı bir süreden beri teknik heyet, futbolcular ve personele ödeme yapılamadığı belirtiliyor. Daha önce DTSO yönetimi kentteki diğer STK’ların desteğiyle kulübe ekonomik katkı sağlamıştı.

 Maddi anlamda sıkıntı yaşayan Amedspor yönetiminin ligin tamamlanmasından sonra yeni bir kongre kararı almayı planladığı belirtiliyor.

Kulislerde,  iş adamlarından oluşan ve belediyenin de destek vereceği bir yönetimin iş başına getirilmesi konuşuluyor.

Umut yeni belediye yönetimi

Amedspor camiası, Amedspor yaşadığı maddi sıkıntıları aşmak ve gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için Büyükşehir Belediyesi’nin yeni yönetimine umut bağlamış durumda. Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı seçimden önce yaptığı açıklamalarda kulübe destek olacaklarını bildirmişti.

Kulübe doğrudan kaynak aktarması yasal anlamda mümkün olmayan belediye yönetiminin kulüp için yapılacak destek oluşumlarına katkıda bulunarak bu sürece katkıda bulunabileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.