VİDEO - Amedspor’un yeni sezonda hedefi; ŞAMPİYONLUK

VİDEO - Amedspor’un yeni sezonda hedefi; ŞAMPİYONLUK
Geçtiğimiz sezon, 1. Lig'e yükselme yarışında play-off turunda elenen Amedspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Hem yönetim hem de oyuncu kadrosunda büyük bir değişime imza atan Amedspor’un yeni sezon için parolası, şampiyonluk.

Mahsum Kara/Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Amedspor, yeni sezona " Yükseliş Sezonu" adını verdi. Geçtiğimiz günlerde yeni kulüp başkanını seçen Amedspor, peş peşe yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Amedspor, geride bıraktığımız sezonda 1. Lig'e yükselme yarışında play-off 1’nci turunda Erzincanspor'a 1-0 yenilerek elenmişti. Bu sezon yaptığı değişimlerle play-off turuna kalmadan bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

amedspor.jpg

Amedspor’un yeni sezon hazırlıklarına ilişkin Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve Sportif Direktör Murat Yiğiter, Tigris habere değerlendirmelerde bulundu.

Büyük camialarda çalışmak büyük sorumluluk yüklüyor

Büyük camialardan çalışmanın önemli sorumlulukları olduğunu belirten Bozkurt, “Daha önce büyük camialarda çalıştım. Gerçekten bunun sorumluluğu çok farklı. Bunun mutluluğu çok farklı oluyor, üzerinizdeki yük fazla oluyor ama yük sizi daha fazla motive ediyor. Bu motivasyonu arkanıza alarak daha çok çalışıyorsunuz. Bu büyük camiaya inşallah şampiyonluk yaşatırız. Tek hedefimiz şampiyon olmaktır” ifadelerine yer verdi.

amedspor2.jpg

Yönetim takım için ciddi bir gayret sarf ediyor

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yeni sezon hazırlıkları için takımın üç aşamalı bir kamp hazırlığı yaptığını söyledi. Oyuncuların yeni sezon çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Bozkurt, “Gelecek olana transferlerimiz var. Yönetim iyi bir ekip oluşturmak için ciddi bir gayret sarf ediyor. Camiaya uygun isimleri takıma getirmeye çalışıyoruz. Çok zorlu bir grupta mücadele ediyoruz, çok ciddi rakiplerimiz var. Bizim tek hedefimiz şampiyon olmak, bunun bilincindeyiz. En iyi şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

amedspor4.jpg

Takıma 13 yeni arkadaşımız katıldı

Takımın çalışma ve transfer durumuna ilişkin bilgiler aktaran Sportif Direktör Murat Yiğiter, “10 günlük ilk kamp çalışmamızı burada yaptık. Alt yapımızdan iki arkadaşımızı kadromuza dâhil ettik. Yeni sezon için önemli transferler yaptık. Takıma 13 yeni arkadaşımız katıldı. Geçen yılki kadrodan sadece 4 futbolcu kaldı. Hemen hemen bütün arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Transferlerimiz devam ediyor, 4 yeni arkadaşımız takıma katılacak. Sezon öncesi Afyon’da yaklaşık 1 ay kampımız olacak” diye kaydetti.

amedspor3.jpg

Şampiyonluk için büyük bir çaba içindeyiz

Takımın yeni sezon için çok büyük bir yol kat ettiğine dikkat çeken Yiğiter, “İki yıldır şampiyonluktan dönen bir takımın bu sene şampiyon olması için çalışıyoruz. Bundan dolayı bütün takımı yeniledik, bunun için büyük bir çaba içindeyiz. Bu sene direk bir üst lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum