Amespor’un 10 golü Çekdar ve Mertten

Amespor’un 10 golü Çekdar ve Mertten
Amedspor, devre arasında gerçekleştirdiği transferlerden büyük hayır gördü.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER -Amedspor, devre arasında gerçekleştirdiği transferlerden büyük hayır gördü. Şanlıurfa spor ‘dan Mert Çapar’ı, Giresunspor’dan Çekdar Orhan’ı renklerine bağlayan Amedspor, iki futbolcunun attığı gollerden dolayı çok mutlu. Diğer futbolcularla birlikte Mert Çapar ve Çekdar Orhan’ın ortaya koyduğu performans camiada ve taraftarlar arasında takdir topluyor.

Teknik direktör Mesut Bakkal’ın isteği doğrultusunda gerçekleşen transferler takıma büyük katkı sağlarken, Mert Çapar ve Çekdar Orhan Yeşil Kırmızılı takımın Berk İsmail Ünsal’dan sonra gol yollarında en büyük silahı oldu.

Sezonun ikinci devre ara transferinde takıma katılan Mert Çapar, oynadığı son 9 maçta 5 kez fileleri havalandırdı. Çapar, Uşakspor, Derincespor, Karaman FK müsabakalarında 1’er gol ve en son yapılan Arnavutköy müsabakasında 2 gol birden atarak, 5 golle ulaşırken, Mert gibi ara transferde takıma katılan Çekdar Orhan da oynadığı 9 maçta 5 gol kaydetti. Orhan, Uşakspor’a 2 gol birden atarken, Sarıyer, Karaman ve son Arnavutköy spor maçlarında 1’er gol atarak takımının başarısına büyük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.