Ankaragücü Başkanı tutuklandı

Ankaragücü Başkanı tutuklandı
Hakem Meler'e yumrukla saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

TİGRİS HABER- Hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayı ile ilgili Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu toplam 6 kişi adliyeye sevk edildi. Faruk Koca, Ankara'da Batı Adliyesi'ne getirildi ve diğer saldırganlarla birlikte Savcı tarafından dinlendi. Faruk koca ve 3 kişi için tutuklama kararı çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Ankaragücü, uzatma dakikalarında yediği gol ile karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Maçın ardından hakem Halil Umut Meler ve yardımcılarının etrafında büyük bir kalabalık oluşurken, FIFA kokartlı Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu bir saldırı gerçekleştirildi.

İki dönem milletvekilliği yaptı

Maçın hakemi Halil Umut Meler'i yumruklayan Ankaragücü’nün başkanı Faruk Koca, iki dönem AKP milletvekili olarak görev yaptı. Koca, AKP'nin de kuruluşunda yer aldı. Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın çevresindeki sayılı isimlerden biriydi.

Faruk Koca, aynı zamanda Erdoğan'ın 2014’te Cumhurbaşkanı seçilince taşındığı, 12 yıl boyunca Ankara'da oturduğu Keçiören’deki dairenin de sahibiydi. Koca, 2006 yılında kilitli kaldığı arabada bayılan Erdoğan’ı balyozla camı kırarak kurtarmıştı. (Halk TV)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.