‘Annelere ‘Ne mutlu Türküm’ sloganı attıranlar, eylemi sabote ediyor’

‘Annelere ‘Ne mutlu Türküm’ sloganı attıranlar, eylemi sabote ediyor’
Diyarbakır’da, HDP önünde oturma eylemi yapan annelere  ‘Ne mutlu Türküm’ sloganı attırılması tepkiye neden oldu.

Önder İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Gökdemir, çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia edip HDP önünde oturma eylemi yapan annelere ‘Ne Mutlu Türküm’ sloganı attıran kişilere tepki gösterdi.  

Yaklaşık 20 gündür çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia eden annelerin oturma eylemi sürüyor. Annelerin oturma eylemi sürüyor. Ancak geçtiğimiz gün anneleri ziyarete gelen bir grubun annelere, ‘Ne Mutlu Türküm’ sloganı attırması tepkiye neden oldu.

Annelere ‘Ne Mutlu Türküm’ sloganı attırılmasına tepki gösteren İmam Hatipliler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı İbrahim Gökdemir sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

307b25b9ibrahim-001.jpg

Gökdemir, “Diyarbakır’daki analara destek için “Ne mutlu Türk’üm” sloganı atıp Annelere zorla bu sloganı atmaya çalışan ne olduğu ve belirsiz, karanlık ve kirli yapılara hizmet eden ismini dahi anmak istemediğim bir partinin yetkilisi dün bu Onurlu ve yürekli Annelerin direnişlerini sabote ediyorlardı. Bu söz kimseyi dağdan indirmedi, bilakis PKK’nın ekmeğine yağ sürdü. Anaların yarasına merhem olmaya gelen, yoksa tuz basmaya değil!” paylaşımında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum